Mandje: 0 items € 0,00

Bunny Bum Skin Treats

Hoi hoi,

Welkom op mijn MadeBy shop, ik vertel graag iets meer over mezelf en het begin van Bunny Bum. Ik ben een energieke jonge meid uit de omgeving van Eindhoven en studeer (nog heel even) Small Business & Retail Management aan Fontys Hogescholen. Mijn ondernemershart zit barstensvol ideeën voor nieuwe winkeltjes en producten. Wat daar helemaal los van staat, maar des te meer met Bunny Bum te maken heeft, is dat ik een erg gevoelige huid heb en niet veel huidverzorgingsproducten kan verdragen. In mijn zoektocht naar leuke producten zonder de uitdrogende stofjes SLS en SLES struikelde ik over het lage aanbod. Omdat ik zelf wel houd van een uitdaging ben ik daarom mijn eigen producten gaan maken. Omdat ik dat met liefde ook voor andere doe heb ik besloten om mijn producten ook te verkopen.

De naam Bunny Bum is niet zo maar uit de lucht gegrepen. Ik heb namelijk twee hele lieve konijnen (stiekeme donderstenen), Marie Antoinette en Jean Pierre. Regelmatig keren zij me hun decadente bibsen toe, waar ik dan weer erg om kan lachen. Vandaar de naam Bunny Bum. Daarnaast zijn alle producten van mijn shop cruelty free en dus niet getest op dieren. So noBunny was hurt in the process. 

Ik verwen mensen graag en daarom probeer ik van iedere bestelling, pakketje, product en verpakking een feestje te maken. Iedere klant krijgt een klein cadeautje en je pakket wordt leuk ingepakt. Zodat je niet alleen iets leuks besteld, maar uitpakken ook een beleving wordt!

Have fun!

Liefs,
Thyrza


Bekijk alle cadeaus van Bunny Bum Skin Treats »