Mandje: 0 items € 0,00

De Bedelaar

Mijn naam is Marina de Jong, oprichter van De Bedelaar. Ik help vrouwen zoals jij om meer te stralen. Mijn overtuiging is dat een handgemaakt sieraad echt iets kan toevoegen aan jou en de outfit die je draagt. Want als vrouw zijnde ken ik als geen ander het gevoel dat je je 'kaal' voelt omdat de juiste sieraden ontbreken.

Een stralende wereld door handgemaakte sieraden...

... is mijn ultieme doel! Kleren maken de (man) vrouw en een prachtig sieraad maakt het helemaal af. Tijdens bijzondere momenten, maar ook in het dagelijkse leven. Stralen is bijna altijd goed.

Omdat er genoeg sieraden uit massaproductie zijn en dat niet zo bijzonder is vind je in mijn webshop alleen handgemaakte sieraden. Want handgemaakt zit vol liefde, tijd en passie. Het maken, dat doe ik zelf. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere kralen en bedels om de mooiste sieradencollecties voor je samen te stellen. De collecties hou ik klein, zodat de sieraden die je draagt nog bijzonderder zijn. Mijn geheime ingrediënten? Liefde en passie. Voor handgemaakte sieraden en stralende mensen.

Het zaadje voor die passie is al vroeg geplant; het begon toen ik als klein meisje een grote voorraad kralen van een kennis van mijn moeder kreeg. Ik was verkocht. Urenlang vermaakte ik me met al die prachtig glimmende kralen. Met zelfgemaakte sieraden kon ik mezelf blijer maken en later, als ik groter werd, wilde ik anderen blij maken met mijn handgemaakte sieraden.

Begin 2013 liep ik naar de Kamer van Koophandel. Met knikkende knieën, omdat ik best verlegen ben en ik me ineens realiseerde hoe spannend en nieuw alles was wat ik wilde ondernemen.

Mijn vriend Eric, met wie ik samenwoon, noemt me regelmatig gekscherend een ekster. In onze kleine studio midden in Nijmegen woon en werk ik. Het is vaak passen en meten en een drukte vanjewelste in zo'n kleine ruimte, maar het is negen van de tien keer knus en gezellig.

Met De Bedelaar wil ik mijn motto graag uitdragen: "Enjoy the sparkly things in life". Het zijn de kleine dingen die een lach op mijn gezicht toveren en die het leven glans geven. Dat zijn de 'sparkly things in life'. Net als mijn sieraden, die jou en je outfit laten stralen.

Liefs,

Marina de Jong
DeBedelaar.nl

Profielfoto De Bedelaar

Bekijk alle cadeaus van De Bedelaar »