Mandje: 0 items € 0,00

Origineel kraamcadeau met naam

Origineel kraamcadeau

Wij van Madeby.nl vinden het soms erg lastig om een leuk en origineel kraamcadeau te bedenken, daarom hebben we voor jou alle kinderspullen op één pagina verzameld. We hebben in ons assortiment geprobeerd om vooral unieke en originele kraamcadeaus en kinderspullen op te nemen. Wij willen natuurlijk ook dat de kinderspullen kwalitatief goed zijn, daarom stellen wij hoge eisen aan onze partners. Op deze manier zijn alleen de beste en mooiste kinderspullen in ons assortiment opgenomen. Want jouw kind of kleinkind verdient natuurlijk alleen het allerbeste. Maar uiteindelijk zijn de wensen van het kind natuurlijk het belangrijkste, hij of zij moet het leuk vinden. Als dat niet zo is dan kan het cadeau in jouw ogen nog zo leuk zijn, maar hij of zij zal er dan niet helemaal gelukkig mee zijn. Daarom hebben wij gekeken naar de wensen van het kind om zo de de kinderspullen en het kinderspeelgoed zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van het kind. Wij weten daarom dat bijvoorbeeld de tipi tenten erg goed in de smaak vallen, omdat het uniek en personaliseerbaar is. Daarbovenop komt nog eens dat het kind zich erin kan terugtrekken.

Een aantal cadeauideeën:

  • Een gepersonaliseerde tipi
  • Mooie muurdecoraties met naam
  • Handgemaakte knuffels
  • Mooie bedel
  • Een persoonlijke tashanger

Kinderkamer accessoires

Een kinderkamer is heel saai zonder leuke decoraties en accessoires, daar besteden wij dan ook graag aandacht aan. Naast een leuk tasje, kapstokje of knuffeltje is het natuurlijk ook leuk om een gepersonaliseerde decoratie in de kinderkamer te hebben. Een decoratie geeft aan hoe het kind is en het maakt de kinderkamer persoonlijk, uniek en van het kind zelf. Wij hebben ook hier weer vooral gekeken naar de wensen van het kind.

Decoraties met naam

Er is natuurlijk niets leukers dan decoraties met je eigen naam erop, dus waarom zouden deze decoraties niet in de kinderkamer thuis horen? Wij zouden niet weten waarom niet, dus hebben wij een selectie gemaakt van alle kinderkamer decoraties die je met naam kan laten personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld de kinderkamer versieren met een slinger met tekst of naam, of een tipi tent met een naam of tekst. Neem gerust eens een kijkje en creëer jouw ideale kinderkamer.

Tipi tenten

Het is ons opgevallen dat de tipi tenten erg in de smaak vallen, daarom hebben wij ervoor gekozen om deze kort uit te lichten. De tipi tent is een plekje waar het kind zich in kan terugtrekken, hij of zij kan daar een boek lezen of met zijn of haar knuffels spelen. Het is een fijne plek, waar ook de ouders in kunnen voorlezen. Bovendien kan er een naam of tekst op worden gezet waardoor de tent beter in de kamer past en er nog mooier uitziet.

De leukste kraamcadeaus met persoonlijke tekst bij Made By