Mandje: 0 items € 0,00

Lisateamo Jewels Oorhangers Goud Crystal

made by Lisateamo

€ 29,95

niet op voorraad

  • Gratis verzending
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Oplage: Slechts 1 uniek exemplaar
  • Maximaal 1 te bestellen

Prachtige oorhangers met crystal van 14 karaats goud goldfilled. Deze oorbellen zijn voorzien van een swarovski crystal in de kleur Crystal. Deze oorbellen hangen mooi recht in de oor en zijn van zeer goede kwaliteit. Deze oorbellen zijn van ons merk Lisateamo Jewels. Het is een uniek ontwerp en met de hand gemaakt. Op alle sieraden van Lisateamo Jewels zit een garantie van 6 maanden.

Let op: op de tweede afbeelding zie je de oorbellen als voorbeeld in de oor, dit is dus een andere kleur!

Merk: Lisateamo Jewels. Wij gebruiken de beste materialen die er te verkrijgen zijn. De sieraden zijn allemaal van een goede kwaliteit.
Garantie: Op elk Lisateamo Jewels sieraad krijg je 6 maanden garantie.
Materiaal: 14 karaats goldfilled. Gold filled sieraden bevatten een hoge hoeveelheid aan goud en zijn erg waardevol. Deze sieraden slijten niet en zijn zeer geschikt voor mensen met een nikkel of lood allergie. Deze sieraden gaan levenslang mee bij juist gebruik.
Lengte: ongeveer 3.5 cm.

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Lisateamo

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar