Mandje: 0 items € 0,00

Lisateamo Jewels Oorhangers Goud Golden Shadow

made by Lisateamo

€ 29,95

niet op voorraad

  • Gratis verzending
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Oplage: Slechts 1 uniek exemplaar
  • Maximaal 1 te bestellen

Prachtige oorhangers met swarovski crystals. Deze swarovski crystals hebben de kleur golden shadow, dit is vergelijkbaar met de kleur oranje. Deze oorbellen hebben erg leuke details maar zijn toch eenvoudig. Doordat de oorbellen zeer eenvoudig zijn, zijn ze gemakkelijk om te combineren met je dagelijkse of feestelijke outfit. Deze oorbellen zijn voorzien van een uiterst goede kwaliteit en gaan jarenlang mee. Daarbij zijn de sieraden ook nikkelvrij en hypo-allergeen. De oorbellen zijn van ons sieradenmerk Lisateamo Jewels. Dit sieradenmerk staat voor eenvoud en kwaliteit. Wij gebruiken de allerbeste materialen zodat je een prachtig sieraad ontvangt welke zeer uniek is!

Let op: op de tweede afbeelding zie je de oorbellen als voorbeeld in de oor, dit is dus een andere kleur!

Merk: Lisateamo Jewels. Wij gebruiken de beste materialen die er te verkrijgen zijn. De sieraden zijn allemaal van een goede kwaliteit.
Garantie: Op elk Lisateamo Jewels sieraad krijg je 6 maanden garantie.
Materiaal: 14 karaats goldfilled. Gold filled sieraden bevatten een hoge hoeveelheid aan goud en zijn erg waardevol. Deze sieraden slijten niet en zijn zeer geschikt voor mensen met een nikkel of lood allergie. Deze sieraden gaan levenslang mee bij juist gebruik.
Lengte: ongeveer 3,5 cm, swarovski crystal 12mm.

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Lisateamo

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar