Mandje: 0 items € 0,00

Lisateamo Jewels Oorhangers met Swarovski Crystal

made by Lisateamo

€ 29,95

niet op voorraad

  • Gratis verzending
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Oplage: Slechts 1 uniek exemplaar
  • Maximaal 1 te bestellen

Prachtige oorhangers met blauw swarovski crystal. Deze oorhangers zijn van 14 karaats goud goldfilled. Gold filled sieraden bevatten een hoge hoeveelheid aan goud en zijn erg waardevol. Deze sieraden slijten niet en zijn zeer geschikt voor mensen met een nikkel of lood allergie. Deze sieraden gaan levenslang mee bij juist gebruik. De oorhangers hebben in het midden een swarovski crystal in de kleur denim blue (blauw). Deze kleur schittert mooi in het licht en passen mooie bij je jeans. Echte mooie oorbellen die je outfit helemaal af maken. Deze oorhangers zijn van ons sieradenmerk Lisateamo Jewels. Ons sieradenmerk staat voor kwaliteit en eenvoud.

Let op: op de tweede afbeelding zie je de oorbellen als voorbeeld in de oor, dit is dus een andere kleur!

Merk: Lisateamo Jewels. Wij gebruiken de beste materialen die er te verkrijgen zijn. De sieraden zijn allemaal van een goede kwaliteit.
Garantie: Op elk Lisateamo Jewels sieraad krijg je 6 maanden garantie.
Materiaal: 14 karaats goldfilled. Gold filled sieraden bevatten een hoge hoeveelheid aan goud en zijn erg waardevol. Deze sieraden slijten niet en zijn zeer geschikt voor mensen met een nikkel of lood allergie. Deze sieraden gaan levenslang mee bij juist gebruik.
Lengte: ongeveer 3,5 cm, swarovski crystal 12mm.

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Lisateamo

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar