Mandje: 0 items € 0,00

Hamamdoek Ottomania 170x100cm - handgemaakt

made by Moments 4 Wellness

€ 26,90
€ 20,99

niet op voorraad

  • Verzendkosten: € 3,84 (Buitenland: € 6,95)
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Oplage: Beperkte oplage tot 25 stuks
  • Maximaal 1 te bestellen
Dit product is in meerdere varianten beschikbaar:

Hamamdoek Ottomania 170x100cm (incl. franje) is geweldig als strandhanddoek, op (zaken)reis, op de boot/camping, op de ligstoel bij het zwembad, sportschool, sauna of voor een dagje wellness.

Ottomania hamamdoeken zijn gemaakt van hydrofiel katoen, dus nemen zeer goed vocht op, zijn snel weer droog en licht van gewicht. Dit medium formaat hamamdoek is heel compact in koffer en reis/strandtas en weegt maar ca. 250 gram. Kortom ideaal voor in de koffer, rugzak of strandtas.

Ook voor een baby, bijvoorbeeld als kraamcadeau, is het een ideale doek: om het kindje in te wikkelen tijdens het voeden, het mee af te drogen, of het kan als lakentje of zomerdekentje worden gebruikt in het ledikantje. Maar ook voor dagelijks gebruik in de badkamer is deze royale hamamdoek zeer geschikt: Prachtig om te zien, lekker groot, snel droog en omdat ze compact zijn, nemen ze niet veel ruimte in de badkamer!

Alle Ottomania hammamdoeken zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in de hamamdoek kan zitten. Ook kan het gewicht van een hamamdoek licht varieren. Dit hoort bij een handgemaakt / handgeweven product. Bij uw bestelling ontvangt u van ons een wasvoorschrift.
 

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Moments 4 Wellness

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar