Mandje: 0 items € 0,00

Luxe Saunadoek "Amanda" met klittebandsluiting

made by Moments 4 Wellness

€ 89,99
€ 74,99

niet op voorraad

  • Verzendkosten: € 4,75 (Alleen in NL)
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Oplage: Minder dan 5 dus zeer exclusief
  • Maximaal 1 te bestellen
Dit product is in meerdere varianten beschikbaar:

Saunadoek Amanda is een aanrader voor dames die regelmatig een sauna of wellnesscentrum bezoeken. De bovenzijde van de saunakilt heeft een perfecte pasvorm door de brede elastische sluitband met klittenbandsluiting.

Steeds meer saunagasten maken tijdens een saunarondje gebruik van een saunadoek (ook wel saunakilt genoemd). De maatverhouding van deze saunakilt is speciaal op saunagebruik afgestemd. De saunakilt bedekt het lichaam van onder de oksels tot halverwege het bovenbeen. Je kunt maximaal relaxen in zittende of horizontale houding. Met de warme en rijke kleuren en het vernieuwende ontwerp kom je met deze saunakilt goed voor de dag en geeft het je saunabezoek net iets extra's. Ervaar nu zelf het gemak van een saunakilt. De kilt is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft dus altijd een perfecte pasvorm. Deze luxe saunadoek van het Franse label Acqua is nog verkrijgbaar in de kleuren lila en fuchsia.

In dezelfde serie is ook een badjas verkrijgbaar.

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Moments 4 Wellness

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar