Mandje: 0 items € 0,00

Moodz Design

 

Het gezicht achter MOODZ: Dat ben ik! Milou Soeters en ben geboren in het prachtige jaar 1994. Sociaal, perfectionistisch, serieus, behulpzaam, creatief, ondernemend en leergierig, dat is hoe je mij goed kunt omschrijven. Als kind was tekenen, verven of knutselen het geen wat ik het liefst deed, gaf me een schaar, kleurpotloden en papier en ik kon uren bezig zijn.

 

Vandaag de dag is creativiteit nog steeds iets wat mij veel bezig houdt. Er is geen dag die voorbij gaat zonder dat ik creatief bezig ben geweest. Creativiteit is mijn hobby en daarom bestaat MOODZ! Afgelopen jaar haalde ik mijn diploma van de opleiding ‘Projectleider Interieur Exterieur’ dus nu is het tijd om me verder te gaan richten op MOODZ! Verder heb ik een passie voor vormgeving, kunst, minimalisme, design. Fotograferen is ook iets wat ik graag en met veel plezier doe. Ik vind het bijzonder om voor iemand anders een mooie herinnering te maken.

 

Naast creativiteit zijn structuur en overzicht voor mij een belangrijke factor. Ik houd ervan om orde te scheppen in de chaos en te zorgen voor duidelijkheid, zowel tijdens mijn werk, in het contact met klanten als in mijn dagelijkse leven. Ik ben erg perfectionistisch en ga altijd voor het beste resultaat. Ik zal dan ook nooit een opdracht afleveren aan een klant, terwijl deze naar mijn idee nog niet perfect is.

 

Ben je benieuwd naar al mijn producten? Wil je een op maat gemaakt product zoals een trouwkaart of een geboortekaartje of wil je een fotoshoot boeken? Dat kan allemaal! Neem snel een kijkje op de website (www.moodzdesign.nl) of stuur een mailtje naar info@moodzdesign.nl.

Profielfoto Moodz Design

Bekijk alle cadeaus van Moodz Design »