Mandje: 0 items € 0,00

Armband met naam

Armbanden

Op Madeby.nl zijn veel verschillende armbanden te vinden. Zo hebben we heren armbanden en dames armbanden, maar we hebben ook armbanden van verschillende materialen. Zo kun je gaan voor een leren armband, een zilveren armband, een gouden armband of een armband van staal. Wij bieden je op Madeby.nl een groot en uniek assortiment aan armbanden aan en daar hoort natuurlijk ook een personaliseerbare functie bij. Daarom hebben wij op deze pagina alle personaliseerbare armbanden voor jou op een rijtje gezet. Het mooie van een unieke armband is dat je je geen zorgen hoeft te maken over of iemand anders dezelfde armband heeft. Dat is namelijk vrijwel onmogelijk, en daarom is een gegraveerde armband ook heel geschikt als cadeau.

Soorten armbanden:

  • Heren armbanden
  • Dames armbanden
  • Kinder armbanden
  • Leren armbanden
  • Zilveren armbanden
  • Gouden armbanden
  • Personaliseerbare armbanden

Armband laten graveren

Heb je een leuke armband gezien, maar mist er nog iets aan? Dan kun je hem wellicht laten graveren! We hebben verschillende armbanden waarbij het mogelijk is om er iets in te laten graveren, dit zijn voornamelijk de stalen en aluminium armbanden. Je kunt er ook voor kiezen om in de lederen armbanden iets te laten graveren, dit gaat dan niet in de armband zelf maar op een zilveren of stalen plaatje om de armband heen. Deze armbanden zijn natuurlijk erg leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen. Alle graveerbare armbanden zijn hieronder te vinden, wil je voor een echt origineel cadeau gaan bekijk dan eens een graveerbare armband.

Sieraden online kopen

Tegenwoordig is het heel normaal om online sieraden te kopen, daarom heeft Madeby.nl er voor gekozen om ook sieraden in hun assortiment toe te voegen. Dit zijn alleen niet zo maar sieraden, dit zijn unieke en originele sieraden die je nergens anders kunt vinden. Om het jou nog makkelijker te maken kun je op Madeby.nl zelfs meerdere sieraden bij verschillende verkopers kopen. Zo kan je een armband kopen bij Hippesieraden en een ring bij Sieraden met een verhaal. Op deze pagina staan alleen de armbanden, maar wij verkopen naast armbanden ook nog andere sieraden. Als je daar een kijkje wilt nemen klik dan hier.

Armbandjes voor kinderen

Ons armbanden aanbod is momenteel voornamelijk gericht op volwassenen, maar doordat het allemaal unieke en personaliseerbare armbanden zijn. Zijn de op maat gemaakte armbanden zeer geschikt voor kinderen, hier kan eventueel ook iets in gegraveerd worden. Natuurlijk hebben we op Madeby.nl ook een aantal kinder sieraden, deze staan op deze pagina. Dat assortiment bevat ook een armband van kralen, een bedel armband en andere armbanden. Ook zijn daar andere sieraden te vinden, zoals kettingen, ringen en haarclipjes.

De leukste armbanden met persoonlijke tekst bij Made By