Mandje: 0 items € 0,00

Kinderkleding

Soorten kettingen

Op Madeby.nl hebben we een heel groot aanbod van kettingen, maar elke ketting is natuurlijk anders. Dat komt niet alleen door het materiaal, maar ook door de uitstraling. Zo geven houten kettingen een wat stoerdere ketting en een zilveren ketting geeft juist weer een heel luxe en verfijnde ketting. Je kunt eigenlijk dus eindeloos variëren qua stijl. Want naast de zilveren ketting en de houten ketting hebben wij ook stalen kettingen en Afrikaanse kettingen. Wij hebben voor ieder wat wils en veel van deze hangers of kettingen kunnen aangepast worden naar keuze. Zo kan je een ketting met edelsteen personaliseren door de steen aan te passen, of je personaliseert een ketting door er iets in te laten graveren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met onze kettingen en we geven jou als klant de keuze om jouw ketting je helemaal eigen te maken.

Onze soorten kettingen:

  • Houten kettingen
  • Zilveren kettingen
  • Stalen kettingen
  • Afrikaanse kettingen
  • Kralen kettingen
  • Ketting met edelsteen
  • Hangers

Graveren

Er zijn verschillende manieren om je ketting echt uniek te maken, één van deze manieren is de ketting laten graveren. Dit kan met bijvoorbeeld een tekst of naam, maar ook met initialen of iets anders naar keuze. Als je ervoor kiest om een ketting te laten graveren dan kies je ervoor om die ketting echt te personaliseren. Er zijn verschillende opties als het gaat om het graveren van een ketting, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tekst ketting met een klein diamantje erboven, of je kiest voor een ketting met foto en tekst. Er zijn heel veel mogelijkheden en deze hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Hanger

Naast de normale kettingen hebben we ook een groot aanbod aan hangers, dit zijn vooral hangers met edelstenen of hangers met een houten of bronzen afwerking. Elke hanger is uniek in zijn soort en er zijn verschillende dingen mogelijk, zo kan je ervoor kiezen om de hanger te laten personaliseren met tekst. Kijk voor alle personaliseerbare hangers hieronder op de pagina. Als het niet geheel naar wens is kan je natuurlijk altijd de partner mailen of een suggestie in het opmerkingen veld zetten. Omdat veel partners hun producten zelf maken, is het vaak mogelijk om een kleine aanpassing te doen.

Bedeltjes

Om een ketting, tas of bedelarmband helemaal compleet te maken zijn gepersonaliseerde bedels natuurlijk fantastisch. Op deze manier kan jij je tas of bedelarmband met een bedel dus helemaal personaliseren, je maakt een item persoonlijk en daarmee breng je een boodschap over. Want een bedel hoort uniek en bijzonder te zijn, en soms is een gewone bedel niet genoeg. Daarom hebben wij alle personaliseerbare bedels op een rijtje gezet, zodat jij een leuk extraatje kan geven aan iemand anders of aan jezelf. Naast de personaliseerbare bedels kan je ook een kijkje nemen bij onze andere bedels. Deze bedels zijn dan niet personaliseerbaar maar ze zijn wel origineel en anders dan normale bedels. Wij zorgen er namelijk voor dat alle bedels op onze website speciaal zijn.

De leukste kettingen met naam bij Made By