Mandje: 0 items € 0,00

Aquarium met gehaakte visjes en decoratie

made by Olmargot Maakt

€ 32,50

niet op voorraad

  • Verzendkosten: € 6,50 (Buitenland: € 25,00)
  • Kan ook opgehaald worden in Assen
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Oplage: Slechts 1 uniek exemplaar
  • Maximaal 1 te bestellen

Dit aquarium is supermakkelijk in onderhoud. Er zitten verschillende gehaakte visjes, een gehaakte krab en wat decoratie in. Natuurlijk mag een gehaakte octopus, bovenop het aquarium niet ontbreken. Het aquarium is van kunststof en er zit echt grind in.

Wat een leuk cadeautje voor een jong kind of wat dacht je van dit aquarium als decoratie op een babykamer.

De zeediertjes zjn gehaakt van katoen en opgevuld met fiberfill. De oogjes zijn veiligheidsoogjes, deze zitten stevig vast gemaakt. Het aquarium is gemaakt voor de sier, maar mocht er een kindje met de knuffeltjes spelen dan kan dat veilig.

De kleine knuffeltjes kunnen ook eventueel in de wasmachine. Mijn advies is om ze dan in een waszakje te doen en op 30 graden te wassen. Gebruik geen wasverzachter en een wasmiddel wat geschikt is voor gekleurde was. Stop de knuffeltjes niet in de droger, maar laat ze aan de waslijn drogen.

 

 

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Olmargot Maakt

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar