Mandje: 0 items € 0,00

Theekip gehaakt met kuikentje cadeautip theeleut

made by Olmargot Maakt

€ 20,00

niet op voorraad

  • Verzendkosten: € 6,50 (Buitenland: € 25,00)
  • Kan ook opgehaald worden in Assen
  • Levertijd: Op bestelling
  • Oplage: Slechts 1 uniek exemplaar
  • Maximaal 1 te bestellen

Drink jij altijd een kopje thee bij je vriendin, zus of moeder? Koop dan deze leuke theekip voor haar (hem mag natuurlijk ook ;-))

De theekip zal er gezellig bij staan op tafel. In de mandjes om de kip heen kunnen theezakjes bewaart worden. Het kuikentje op de rug houdt een lepeltje vast. 

De theekip is 16 cm hoog en 14 x 14 cm. Het kuikentje zit vastgenaaid aan de kip. Beide gehaakte knuffels hebben veiligheidsoogjes.

Heb je per ongeluk thee over je kip gegooid? Geen probleem, gooi hem in de wasmachine! Omdat de kip gehaaktis met katoen, kun je deze gerust wassen in de wasmachine. Verwijder de theezakjes en het lepeltje en stop de kip in een waszak (een kussensloop die dicht gemaak tis kan ook) Was op 30 graden, gebruik geen wasverzachter, alleen een klein beetje wasmiddel wat geschikt is voor gekleurde was. Laat de kip drogen  aan de waslijn, gooi hem niet in de droger!

Dit product is momenteel niet leverbaar

Dit product word je toegezonden door Olmargot Maakt

Je hebt 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst van je bestelling, om het product retour te sturen of te ruilen.

N.b: lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden. Sommige producten zijn uitgesloten van retour zoals producten die op bestelling zijn gemaakt of producten die gepersonaliseerd zijn, tenzij verkeerd of beschadigd geleverd.

Dit product is momenteel niet leverbaar