Mandje: 0 items € 0,00

Kinkderkleding

Babykleertjes

Op Madeby.nl, hebben we een aantal fanatieke ontwerpers, waardoor we een groot assortiment met baby kleding hebben. Baby kleding is erg leuk om aan je eigen kind cadeau te doen, maar het is ook zeer geschikt als kraamcadeau of als cadeau op een babyshower. Er zijn eigenlijk altijd heel veel mogelijkheden wat betreft baby kleding, er zijn zo veel keuzes en de maten kloppen niet altijd. Daarom hebben wij van Madeby.nl een keuze gemaakt van de meest originele en unieke baby kleding. Maar soms is een origineel rompertje niet genoeg, het moet iets uitstralen en het allerleukste is om het gepersonaliseerd te hebben. Gelukkig hebben wij ook producten op Madeby.nl die personaliseerbaar zijn, zo kan je bijvoorbeeld een rompertje met naam laten maken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden voor de baby kleding en daarmee kan je helemaal losgaan. Je kan namelijk ook de ontwerper van de baby kleding apart contacteren om te kijken of hij/zij een uniek kledingstuk voor je wilt maken. Je kunt natuurlijk ook altijd in het opmerkingen veld van het kledingstuk een vraag stellen over de baby kleding. Zo kan je vragen of er een andere stof gebruikt kan worden of dat er iets anders gewijzigd kan worden aan de kleding. Het is tenslotte jouw unieke cadeau, of het nou baby kleding voor je kind, neefje, nichtje of kleinkind is, het moet uniek zijn.

Baby spulletjes

Naast ons grote assortiment op het gebied van baby kleding hebben wij ook een aantal handige producten voor jonge kinderen in ons assortiment. Zo hebben wij luiertasjes, babydekentjes, wiegdekentjes en nog veel meer! Elk kind is natuurlijk anders en heeft andere wensen, daarom is het voor ons van belang dat zijn of haar spullen en kleding uniek zijn. Het moet bij het kind passen of het nou baby kleding is of een dekentje. Daarnaast is het natuurlijk ideaal om cadeau te doen, het kind heeft zijn kleding of een luiertas namelijk elke dag nodig en het ziet er dan ook nog eens naar wens uit. De producten die wij op deze pagina aanbieden zijn personaliseerbaar, om zo het cadeau nog net een extraatje te geven. Het is dan echt een persoonlijk dekentje, kledingstuk of tasje, en dat maakt het speciaal.

Kinder sieraden

Om een outfit helemaal compleet te maken bieden we naast de vele baby kleding ook kinder sieraden aan. We hebben verschillende sieraden in ons assortiment, de meeste hiervan passen bij de kleding die verkocht wordt. Dit komt vooral doordat de sieraden en de baby kleding vaak naar wens kunnen worden gemaakt. Een aantal van de sieraden zijn personaliseerbaar, zo hebben we losse bedeltjes die gepersonaliseerd kunnen worden, maar er zijn ook armbanden en andere sieraden te vinden. Omdat bijna alle producten op Madeby.nl op maat gemaakt worden, kan je ook even kijken of er een mogelijkheid is bij de sieraden voor volwassenen.

Een aantal leuke cadeaus:

  • Gepersonaliseerd dekentje
  • Een gepersonaliseerd tasje
  • Een leuk rompertje met naam
  • Kleding met naam
  • Armband met naam

De leukste kraamcadeaus met persoonlijke tekst bij Made By