Mandje: 0 items € 0,00

Ons verhaal

Madeby is het online cadeauwarenhuis waar je de meest unieke cadeaus vindt die je leven een stukje leuker en origineler maken. De meeste producten die je op Madeby vindt, zijn handgemaakt. Met veel zorg en aandacht bedacht en ontworpen door onze partners. En dat geeft toch een stuk leuker weg. Als cadeautje voor jezelf óf voor een ander.

Hoe het verhaal begon...
Ook het verhaal van Madeby is ooit bedacht en ontworpen. Bedacht door Pauline Korenstra waarna het idee maar in haar hoofd bleef spoken. En na een lange dag struinen door de stad op zoek naar originele kerstcadeaus, besloot ze dat het tijd was aan het ontwerpproces te beginnen. Het ontwerpproces van een online plek waar makers van de mooiste, unieke producten (vaak gemaakt aan hun eigen keukentafel) en mensen op zoek naar een origineel cadeau eenvoudig bij elkaar worden gebracht. Waar het voor de partners mogelijk is het verhaal achter hun producten kwijt te kunnen en voor bezoekers mogelijk is simpel te bestellen en af te rekenen via één winkelmandje. En zo ontstond Madeby. En het Madeby team! Want je droom nastreven kun je natuurlijk in je eentje doen. Maar wil je het echt goed doen, dan verzamel je mensen om je heen die diezelfde droom koesteren en hem met jou waar willen maken. Sinds 1 oktober 2014 wordt Madeby.nl voortgezet door Casper de Geus, vanaf het begin betrokken bij Madeby.nl voor het verzorgen van de ontwikkeling van de site, hosting en automatisering. Hij gaat Madeby.nl doorontwikkelen en uitbreiden.

We zoeken nu naar mensen die de mooiste, leukste en meest creatieve cadeaus maken, zodat we blijven uitbreiden, innoveren en jou kunnen blijven verblijden met de mooiste cadeaus met liefde gemaakt!

Veel shopplezier!