Mandje: 0 items € 0,00

Fashion


Handgemaakte tassen

Onder onze mooie fashionitems zijn er mooie unieke tassen beschikbaar, zo hebben we mooie tassen van leer en unieke clutches. Voor elke outfit is er namelijk een unieke tas, of het nou een stoere leren tas is of een stijlvolle clutch. Wij hebben het hier allemaal speciaal voor jou. Wij hebben verschillende mooie tassen voor jou uitgezocht, zo hebben we mooie leren tassen die van een hoge kwaliteit zijn. Deze leren tassen vind je niet zo maar in een normale winkel, deze tassen zijn uniek. Deze unieke tassen hebben allemaal aparte kleuren, de tassen zijn met de hand gemaakt. Elke tas heeft een uniek verhaal die jij verrijkt als jij de tas koopt. Naast de mooie leren tassen hebben we ook mooie rugzakjes voor kinderen, op deze rugzakjes zijn grappige dieren gemaakt. Daarnaast hebben we ook mooie clutches, deze varieeren qua stijl. Zo heb je een mooie clutch met franjes en een clutch met gekke print. Naast al deze gewone tassen, zijn er ook nog luiertasjes en schooltasjes. Deze worden net zoals alle anderen tasjes met de hand gemaakt.

Unieke fashion items

Op Made By vind je een heel divers en uniek aanbod van fashion items, deze zijn allemaal met de hand gemaakt. Het zijn dus handgemaakt fashion items die er ook nog een leuk uitzien. Wij kiezen namelijk voor jou alleen de allerbeste en uniekste fashion items. Op deze manier proberen wij onze fashion items hun hoge kwaliteit te laten behouden. Onder onze fashion items hebben wij verschillende toppers, zo hebben wij hele mooie haarspelden, maar we hebben natuurlijk nog meer. Zo hebben we ook nog mooie tassenhangers, stoere kinderkleding, schattige rokjes, mooie shirts en nog veel meer items.

Een greep uit ons assortiment:
  • Beschilderde schoenen
  • Tassenhanger met bedel
  • Lieflijke rokjes
  • Stoere leggings
  • Mooie haarclipjes
  • Leren tassen
  • Mooie clutches

Fashion voor kinderen

Voor de kleintjes hebben wij ook een groot aanbod waar al onze mooie fashion items in worden getoond. Zo hebben we voor de kinderen onder ons een aantal schattige rokjes, mooie jurkjes en stoere leggings. Dit zijn de kledigstukken voor de wat oudere kinderen, maar we hebben ook voor de allerjongsten babykleding. We hebben verschillende mooie rompertjes, luiertasjes en schattige mutsjes. Naast al deze mooie kleding hebben we ook een aantal sieraden en haarclipjes verzameld, zo hebben we bijvoorbeeld mooie haarclipjes met polka dots. Of een klassieke haarclip met een mooie witte bloem. Voor elke gelegenheid hebben wij een goede fashion accessoire, zo leert je kind al van jongs af aan wat fashion is.

Lees verder »