Mandje: 0 items € 0,00

Tassen en hangers


Unieke tassen en hangers

Onze partners maken natuurlijk geweldige cadeaus en daar horen ook tassen bij. Tassen zijn nogal lastig, je wilt namelijk als je een tas koopt gelijk een tas hebben die geheel naar smaak is en ook nog eens van een goede kwaliteit is. Wij van Made By vinden het heel lastig om de perfecte tas te vinden, maar onze partners hebben daar verandering in gebracht. Zij maken mooie tassen van een hoge kwaliteit, er gaat veel tijd in zitten en dat zie je. Daarom zijn al onze tassen ook zo uniek, ze zijn anders dan de normale tassen in de winkels. Ze zijn net een beetje anders en sommigen zijn zelfs een beetje gek. Dat maakt onze tassen nou juist zo leuk! Niemand zal dezelfde tas hebben als jij en de tas blijft als het goed is je hele leven bij je! Natuurlijk kan je met een tas al heel veel, maar een mooie hanger die aan je tas hangt is ook erg speciaal. We hebben hangers in verschillende soorten en maten, zo hebben we een mooie hanger met een vogel maar ook een hanger met simpele schelpjes. Geef jouw outfit net wat meer uitstraling met een bijpassende clutch, tas, hanger of stijlvolle portemonnee. Op Made By hebben we het allemaal!

Leren tassen

Naast alle clutches en stoffen tassen hebben we ook een aantal leren tassen waar we trots op zijn. Deze tassen zijn anders dan jouw normale leren tas, maar ze zijn zeker de moeite waard. Met hun vrolijke en aparte kleuren worden de tassen uniek en heel vrolijk. Ze zijn ideaal voor een leuk dagje uit en je kan er redelijk wat in kwijt. Leren tassen zijn natuurlijk erg in, en de tassen worden erg gewaardeerd. Ze gaan namelijk nou eenmaal langer mee en als je de tas goed verzorgt dan blijft hij erg lang mooi. Om een leren tas nog specialer te maken kun je kijken naar onze leren hangers. Of je kiest voor iets afwijkends, dan is er bijvoorbeeld de bedel hanger, hiervoor kan je een eigen foto opsturen en de foto wordt dan in de bedel verwerkt. Ideaal als cadeautje aan jezelf of aan je vriendin!

Sierlijke hangers

Made By heeft dus veel hangers die je leuk kan combineren met onze tassen. Al onze hangers worden met de hand gemaakt en zijn speciaal op hun eigen manier. Een hanger kleurt je tas, het maakt een donkere tas net iets vrolijker. Het contrast werkt goed en hetzelfde geldt voor andere hangers. Als je namelijk een schelpen hanger koppelt aan een donkere tas, geeft dat ook een hele andere sfeer. Tassen hangers zijn leuk en weer eens wat anders. Het is een grappig en uniek cadeau, want heb jij wel eens een tassen hanger gekregen?

Een greep uit ons assortiment:
  • Schelpen hanger
  • Leren tassen
  • Vrolijke clutches
  • Portemonnees
  • Stoffen tassen
  • Bedel hanger
Lees verder »