Mandje: 0 items € 0,00

Health & beauty


Unieke health & beauty cadeaus

Op Made By verzamelen we allemaal unieke cadeaus die leuk zijn om aan anderen te geven. Wat is er nou leuker dan een uniek verwenmomentje aan iemand anders te geven? Met onze health en beauty cadeaus kan jij je vriend of vriendin een geweldig cadeautje geven. Verwen ze eens lekker met een zelfgemaakte bruisbal, een unieke massage bar of een mooie handzeep. Je kan je vriend of vriendin natuurlijk ook meenemen naar een sauna of een spa, maar het is net zo leuk om gezellig een home spa te maken. Geniet van een lekker bad met jouw favoriete serie of geniet van een voetenbad met een leuke film. Al onze health & beauty cadeaus worden met de hand gemaakt, op deze manier blijven het echt unieke cadeaus. Op deze manier wordt jouw mooie beauty cadeau nog specialer, bovendien is de kwaliteit van het product ook veel beter. Je moet er dan wel iets meer voor betalen, maar de kwaliteit is dan ook veel beter.

Hamamdoeken

Onder al onze mooie health & beauty cadeaus is er ook een breed assortiment aan mooie hamamdoeken. Deze hamamdoeken kan je meenemen naar de sauna of je kan ze gewoon als handdoek gebruiken. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zo kan je een hamamdoek gebruiken als hydrofiele doek of je gebruikt de hamamdoek als picknickkleed. Al deze mogelijkheden zijn natuurlijk super leuk, maar met de hamamdoek worden deze momenten nog specialer. De hamamdoek is namelijk zo uniek en ziet er erg mooi uit, het geeft een unieke sfeer en maakt alle momentjes net een klein beetje specialer. Het allerleukste is natuurlijk om een hamamdoek mee te nemen naar het strand, doordat je zo’n unieke hamamdoek hebt is jouw handdoek erg makkelijk te herkennen. Het is een mooie doek, die erg snel droog wordt en compact is om mee te nemen. Naast de hamamdoeken hebben we ook nog strandhanddoeken en saunadoeken, deze hebben allebei een unieke functie. De strandhanddoeken worden op maat gemaakt en ze kunnen gepersonaliseerd worden. Het is echt jouw unieke handdoek die je voor veel meer dingen an alleen het strand kan gebruiken. De saunadoek wordt gemaakt voor mensen die regelmatig naar de sauna of spa gaan. Deze doek kan gedragen worden als badjas of juist als handdoek. Doordat de saunadoek zo zacht is, is het de ultieme relax badjas.

Beauty cadeaus

Op Made By verkopen we ook handgemaakte beauty cadeaus, deze cadeaus zorgen voor het ultieme verwenmoment. Ontspan lekker met een warm bad met een van onze bruisballen, of geniet van een anti stress moment met onze massage zeep. Wij hebben veel relax producten in ons beauty cadeau assortiment. Zodat er ook voor jou een relax moment te vinden is op Made By, wij willen namelijk dat iedereen even kan ontspannen. Vergeet de stress en geniet even van een lekker bad of een goede massage .

Een greep uit ons assortiment:
  • Kleurrijke hamamdoeken
  • Mooie strandhanddoek
  • Zachte saunadoek
  • Bruisballen
  • Giftsets
  • Badcapes
Lees verder »