Mandje: 0 items € 0,00

Huis & tuin


Handgemaakte decoraties

Al onze decoraties worden met de hand gemaakt door onze partners, zij maken voor jou de beste huis en tuin decoraties. Zodat je jouw huis helemaal naar jouw wens en smaak kan inrichten, want handgemaakte decoraties zijn veel leuker dan iets wat je in de winkel koopt. Dit is een unieke accessoire die jij naar jouw wens hebt laten maken. Je kan namelijk aan sommige partners vragen of ze jouw cadeau willen personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld met een naam, of een print naar keuze. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het doen.

Tipi tenten

Op onze website staan ook een aantal hele mooie tipi tenten, deze tipi tenten zijn speciaal voor kinderen. Ze worden gemaakt zodat jouw kleintje er lekker in kan spelen. De tipi tenten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, ze kunnen alleen niet tegen de regen. Dus zorg ervoor dat jouw tipi tent lekker schoon en droog blijft. De tipi tenten zijn beschikbaar in verschillende soorten, zo heb je de grote tipi tent , de medium tipi tent en de normale tipi tent. De grootte van de tipi tent hangt af van de leeftijd van jouw kind. Om de tipi tent nog leuker te maken kan je de naam van het kind op de tipi tent laten naaien. Dit kan in veel verschillende kleurtjes, motiefjes en printjes. Daarnaast kan je ook nog mooie printjes of een leuk dier op de tipi tent laten maken, zo wordt jouw tipi tent nog mooier en nog unieker!

Tuin accessoires

In ons assortiment hebben we hier alle tuin accessoires voor jullie verzameld, zo hebben we mooie bronzen beelden, glas in lood vogeltjes, hamamdoeken en nog veel meer. Op deze manier maak je jouw tuin net wat leuker, want al die bloemen en insecten zijn wel leuk. Alleen het allerleukste is een mooie tuin decoratie, je hebt iets unieks en je kan het zelfs personaliseren. Al onze tuin accessoires worden met de hand gemaakt en zijn uniek op hun eigen manier.

Onze tuin decoraties:
  • Bronzen beelden
  • Glas in lood vogeltjes
  • Hamamdoeken
  • Leren houtdrager
  • Glas in lood licht

Huis decoraties

In ons assortiment zitten natuurlijk ook mooie decoraties voor binnen. Deze decoraties worden net zoals de tuin decoraties allemaal met de hand gemaakt, zodat elke decoratie net dat kleine beetje extra heeft. Dat kleine beetje extra zie je gelijk terug in je huis, het wordt huiselijk en een mooie wandlamp, gehaakt kussen of een vilten onderzetter maken je huis van jou. Dus kies wat moois uit en geniet van jouw mooie huisdecoratie.

Onze huis decoraties:
  • Tipi tent
  • Vilten onderzetter
  • Gehaakt kussen
  • Unieke schilderijen
  • Decoratieve vlaggetjes
Lees verder »