Mandje: 0 items € 0,00

Stationery


Handgemaakte stationery

Op Made By vinden wij stationery erg belangrijk, wij gebruiken dan ook altijd leuke stempels en stickers. Op deze manier maak je je werkplek namelijk een stuk leuker! Want wat is er nou leuker dan een bureau vol met allemaal leuke stationery. Met stationery wordt jouw bureau jouw creatieve paradijs, zo kan je kiezen voor een toffe stempel of voor een houten pen. We hebben natuurlijk nog veel meer leuke stationery.

Unieke stempels

Wij zijn erg trots op onze stempels, deze zijn namelijk helemaal personaliseerbaar. Zo kan je kiezen voor een toffe stempel met jouw logo, of je kiest voor een stempel met tekst. Alle stempels worden met de hand gemaakt en zijn van echt hout gemaakt. Zo blijven de stempels lang mooi en zullen ze niet verkleuren of afbrokkelen. Wij van Made By staan namelijk voor een hoge kwaliteit, wij kiezen alleen de allerbeste producten en daar horen deze fantastische stempels bij. Er zijn eindeloos veel opties als het gaat om onze stempels. Je kan ze namelijk voor verschillende dingen gebruiken, zo kan je er voor kiezen om verjaardagskaarten te stempelen. Je kan natuurlijk ook jouw producten mooi verpakken en er letterlijk jouw eigen stempel op drukken. Op deze manier maak je een klein gebaar naar jouw vrienden en klanten. Stempelen is namelijk een leuke bezigheid en het blijft toch uniek, want stempelen is best ongewoon. Onze stempels hebben veel soorten en maten, dus voor iedereen is er wel een stempel te vinden. Zo hebben we ronde stempels, vierkante stempels en rechthoekige stempels. De stempels kan je laten maken met een tekst naar keuze, met jouw logo of je kan voor een mooi dier kiezen. De stempel opties zijn eindeloos en met een beetje creativiteit kan je al een heleboel.

Stationery als cadeau

Het lijkt misschien wel een beetje gek om stationery als cadeau te geven, maar dat is helemaal niet zo. Het is namelijk super leuk om een gave stempel, bureau organizer of gepersonaliseerde boekenlegger te krijgen. Het zijn originele en unieke cadeaus, degene die het voor jou heeft gekocht heeft er hoe dan ook moeite voor gedaan. Veel van onze stationery kan je personaliseren, zo kan je in onze zilveren boekenlegger iets laten graveren. Dit kan een naam zijn of iets heel anders, denk aan jouw favoriete quote of jouw favoriete schrijver. De boekenlegger is natuurlijk het ultieme cadeau voor een leesfanaat. De stempel is natuurlijk zeer geschikt voor kinderen en creatievelingen. Want met een stempel kan je van alles doen, er zijn praktische stempels zoals een stempel met jouw adres. Of je kan ervoor kiezen om hele kaarten te stempelen, dat scheelt je namelijk een hoop schrijfwerk. Daarnaast zijn stempels natuurlijk ook erg mooi als versiering.

Een greep uit ons assortiment:
  • Stempels met logo
  • Mooie zelfgemaakte kaarten
  • Personaliseerbare boekenlegger
  • Stempel letters
  • Sleutelhangers
  • Houten pennen
Lees verder »