Mandje: 0 items € 0,00

Woonkamer


Woonkamer decoraties

Als jij je woonkamer net een beetje meer sfeer wilt geven dan zit je op Made By helemaal goed, wij hebben namelijk voor jou een selectie gemaakt van alle leuke woonkamer accessoires. Elke accessoire is weer net even anders. Zo kan je kiezen voor een leuke set kleurige vlaggetjes, maar je kan ook kijken naar een gehaakt kussensloop. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij hebben het. Je kan namelijk ook een tipi tent ter decoratie in je woonkamer zetten. Dan kan je kind of huisdier daar ook gezellig in zitten, ideaal voor elk stijlvol huis. Naast de grote decoraties hebben we ook nog kleine decoraties zoals gezellige vaasjes, waxinelichthoudertjes en deurklinkwarmers. Dit soort kleine decoraties maken je woonkamer compleet. Want zonder accessoires is een woonkamer, maar een lege kamer. Accessoires geven je kamer een persoonlijkheid en daardoor wordt het echt jouw woonkamer.

Handgemaakte accessoires

Al onze accessoires zijn met de handgemaakt, op deze manier zit er namelijk altijd dat kleine beetje extra gevoel in. Want het is toch leuk om te weten dat iemand, een decoratie speciaal voor jou heeft gemaakt. Handgemaakte decoraties zijn nou eenmaal iets specialer dan een decoratie die je in de winkel koopt. Je staat dan alleen in contact met de verkoper terwijl je op Made By precies kan zien wie welke decoratie heeft gemaakt. Iedereen kan natuurlijk een accessoire of decoratie maken, daarom kijken wij ook heel goed naar de kwaliteit van onze producten. Wij gaan niet in zee met mensen waarvan wij denken dat ze niet voldoen aan onze eisen. Daarom zijn onze producten niet alleen uniek maar ook nog eens van een hoge kwaliteit.

Diverse woonkamer accessoires

Doordat wij erg veel partners hebben, hebben wij ook een breed assortiment. Een breed assortiment met allemaal verschillende originele unieke producten. Een aantal van onze woonkamer accessoires zijn de tipi tenten en de bronzen beelden, deze decoraties geven je woonkamer een feeling. Doordat het zulke unieke accessoires zijn, druk je je eigen stempel op jouw woonkamer. Net zoals de stoere wandlampen van byCoco, deze wandlampen passen in elk interieur ze zijn alleen wel allemaal uniek op hun eigen manier. Er is voor iedereen wat, je hebt namelijk de robuuste lampen maar ook de koperen lampen. Deze zullen erg goed uitkomen in je interieur, omdat het zo’n aparte verschijning is.

Een greep uit ons assortiment:
  • Wandlamp met koperen finish
  • Tipi tent
  • Gehaakt kussensloop
  • Onderzetters van vilt
  • Bronzen beeld
  • Geurlampen
Lees verder »