Mandje: 0 items € 0,00

Kids


Leukste kinder cadeaus

Wij van Made By geven heel veel om onze kleintjes en jullie natuurlijk ook! Om de kinderen het beste cadeau te geven hebben wij al onze kinder cadeaus op een rijtje gezet. Zodat jij het beste cadeau voor je neefje, nichtje, zoon of dochter kan bestellen. Zo kan je kiezen voor een gave tipi tent of je kan kiezen voor een mooie ketting, stempel, armband of knuffel. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij hebben het. Naast al deze leuke cadeaus hebben we ook personaliseerbare cadeaus, zo kan je een luiertas met naam laten maken. Er zijn ook nog andere cadeaus die je kan personaliseren met een naam of juist met een specifieke print of kleur. Je geeft je kind dus een echt mooi en uniek cadeau, als jouw kind naar het cadeau zal kijken dan zal hij altijd aan jou denken.

Handgemaakte sieraden

Naast alle leuke cadeaus hebben wij ook een groot assortiment met mooie sieraden, deze sieraden zijn stuk voor stuk van een hele hoge kwaliteit. Wij kiezen namelijk alleen kinder sieraden uit die van een hoge kwaliteit zijn. Op deze manier kan jouw kind blijven genieten van zijn of haar mooie ketting of armband. Er zijn verschillende sieraden in ons assortiment, zo hebben wij mooie armbanden. De armbanden die wij verkopen zijn er in vele soorten en maten. Je kan bijvoorbeeld kijken naar de volwassenen sieraden, als je daar iets leuks en unieks ziet dan kan je altijd aan de verkoper vragen of ze deze op maat wilt maken voor jouw kind. Alle sieraden zijn namelijk met de hand gemaakt, en daardoor zijn alle sieraden aanpasbaar. Om je sieraad nog specialer te maken kan je de armbanden of kettingen personaliseren met een naam. Dat vinden wij erg leuk, omdat je op deze manier het cadeau nog specialer maakt. Het cadeau is specifiek en speciaal voor het kind gemaakt. Een unieker cadeau kan eigenlijk niet.

Allerleukste kinder speelgoed

Naast alle mooie sieraden die wij hebben, is er ook nog plek voor andere leuke cadeaus. Zo hebben wij ook een breed assortiment aan speelgoed. Dit speelgoed is heel varieerend en op deze manier kunnen wij ieder kind een mooi en speciaal cadeau geven. Kijk eens even naar onze mooie knuffels of naar onze unieke speelsets. Al onze knuffels worden met de hand gehaakt of gevild, dit is een unieke en creatieve manier om knuffels en andere dingen te maken. Het blijft lang mooi en de knuffels die je hier vindt kan je niet in een speelgoedwinkel vinden. De knuffels zijn namelijk allemaal one of a kind en ze zijn super schattig.

Een greep uit ons assortiment:
  • Tipi tent
  • Schattige knuffels
  • Aluminium armbanden
  • Schattige haarclipjes
  • Leuke rokjes
  • Mooie luiertasjes
Lees verder »