Mandje: 0 items € 0,00

Sieraden


Sieraden met naam

Op Madeby.nl hebben we een groot assortiment van verschillende sieraden, onze grootste trots zijn de sieraden met een naam. Je kan op deze sieraden namelijk je eigen naam laten graveren of natuurlijk een andere tekst. We hebben deze sieraden in verschillende vormen, zo hebben we mooie kettingen en armbanden die personaliseerbaar zijn. Daarnaast hebben we ook mooie fotobedels, dit is een uniek en persoonlijk cadeau. Met personaliseerbare sieraden is er veel mogelijk, je kan het zo gek niet verzinnen en het kan. Zo is er de optie om een naam te laten graveren, maar je kan ook je initialen of een vingerafdruk op laten graveren. Het geeft net dat kleine beetje extra en je geeft de ander een persoonlijk en uniek cadeau.

Een aantal voorbeelden:
  • Een mooie leren armband met een gegraveerde tekst
  • Een aluminium armband met initialen
  • Een ketting met bedel en gegraveerde tekst
  • Een hanger met een datum erin gegraveerd

Handgemaakte sieraden

Elke sieraad dat Madeby.nl verkoopt is uniek en handgemaakt door één van onze partners. Zij maken alles zelf en daardoor zal geen enkel sieraad hetzelfde zijn. Elke partner maakt weer andere producten en op deze manier ontstaat er een breed en veelzijdig aanbod van unieke sieraden. Wij hebben bijvoorbeeld Afrikaanse kettingen, Ibiza armbandjes en moderne stalen armbanden. Iedereen kan natuurlijk een uniek sieraad maken, maar wij hebben alleen de mooiste sieraden uitgekozen die van een hoge kwaliteit zijn. Veel van deze sieraden zijn daardoor ook wat duurder, want er zit veel tijd en moeite in. Onze partners werken keihard en stoppen in elk sieraad een klein beetje van zichzelf.

Sieraden maken je outfit compleet!

Onze sieraden zijn natuurlijk zelf al heel mooi en leuk om te zien, maar ze worden nog leuker als je ze goed combineert met je kleding. Een mooie ketting of armband maakt namelijk je outfit helemaal compleet, of je nou een gouden ketting combineert met een pasteltint of een stoere leren armband met een leren jas. Het geeft net dat extra beetje stijl en je voelt je helemaal compleet met een mooi stel oorbellen. We hebben een groot assortiment met veel kleuren en stijlen, dus het kan haast niet zo zijn dat er niets voor jou bij zit. Of je nou van pasteltinten, aardetinten of juist van felle kleuren houdt. Doordat we zo veel kleuren hebben, kan je ook seizoensgebonden bij ons shoppen. Zo hebben we voor elk seizoen een andere selectie van producten. Daar komen natuurlijk ook de verschillende sieraden in terug. Zo kan je ervoor kiezen om een zwarte hoed te combineren met een zilveren ketting.

Lees verder »