Mandje: 0 items € 0,00

Armbanden


Originele armbanden

Op Madeby.nl hebben we in ons brede assortiment ook armbanden verwerkt, er zijn veel armbanden beschikbaar en je kan het zo gek niet verzinnen of wij hebben het. We hebben een origineel aanbod van gebreide armbanden, stalen armbanden, leren armbanden, kralen armbanden en nog veel meer andere soorten armbanden. Er is voor iedereen wel een armband op Madeby.nl. Dat geldt niet alleen voor volwassenen maar ook voor de kleintjes. Zo kan je heel veel armbanden op maat laten maken en als je het voor je kind of kleinkind wilt laten maken, dan hoef je alleen de maten in het opmerkingenveld te zetten. Onze armbanden zijn allemaal uniek en handgemaakt door onze partners. In elke armband stoppen ze veel liefde en dat kan je goed terugzien in het eindresultaat. Of het nou een kralen armband of een leren armband is, ze zijn stuk voor stuk uniek en met veel plezier voor jou gemaakt.

Armbanden met een unieke sfeer

Al onze armbanden brengen stuk voor stuk een unieke sfeer met zich mee, ze zijn daarom ook zeer geschikt als cadeau. Het is een uniek en origineel cadeau dat je aan bijna iedereen kan geven, dat kan al helemaal met onze personaliseerbare armbanden. Daar kan je je naam, initialen, geboortedatum of een andere tekst in laten graveren. Je kan het zo gek niet verzinnen en het kan, bovendien worden ze op maat gemaakt. Doordat ze met de hand worden gemaakt is elke armband net iets anders en daarom uniek.

Soorten armbanden

Door ons brede assortiment hebben we heel veel soorten armbanden. Dit zijn niet alleen de standaard armbanden, we hebben ook hele unieke armbanden. Deze vind je nergens anders en de armbanden zijn met de handgemaakt. Zo hebben we armbanden die alleen uit edelstenen bestaan maar we hebben ook armbanden die uit touwtjes of stof bestaan. We hebben dus een heel breed aanbod voor een brede doelgroep.

Soorten armbanden:
  • Leren armbanden
  • Kralen armband
  • Zilveren armbanden
  • Gouden armbanden
  • Armband van edelstenen
  • Schelpen armbandjes
  • Wikkel armbanden

Personaliseerbare armbanden

Een unieke armband kan natuurlijk met een kleurkeuze of een edelsteen naar keuze. Maar om iets echt uniek te maken, is een persoonlijk element nodig. Daarom hebben wij ook personaliseerbare armbanden, deze kunnen gepersonaliseerd worden met een tekst. Je kan jouw unieke armband natuurlijk ook met initialen, een vingerafdruk of een geboortedatum, eigenlijk is bijna alles mogelijk. Een personaliseerbare armband is heel geschikt als een cadeau, je geeft iemand namelijk iets van jezelf. Jij hebt eigenlijk het hele cadeau persoonlijk gemaakt. Dat is natuurlijk heel leuk om te krijgen, er is namelijk moeite gedaan voor het cadeau.

Lees verder »