Mandje: 0 items € 0,00

Colliers en hangers


Handgemaakte hangers

Alle hangers op Made By zijn met de hand gemaakt door onze partners, ze worden gemaakt van de beste materialen. Of het nou leren kettingen, zilveren hangers of hangers met edelstenen zijn, bij ons zit je altijd goed. Naast onze normale kettingen en hangers hebben we ook personaliseerbare kettingen. Deze kettingen worden met de hand gegraveerd en speciaal voor jou gepersonaliseerd, je kan er je naam, initialen of geboortedatum in laten graveren. Dit kan natuurlijk ook voor iemand anders, want onze hangers en kettingen zijn zeer geschikt als cadeau. Want wat is er nou leuker dan een toffe ketting waar je naam op staat. Naast de standaard kettingen, hebben we ook unieke kettingen die er anders uit zien dan de normale kettingen. Dit zijn de Oegandese kettingen, de dromenvanger kettingen en de prachtige zilveren colliers met dierenfiguren. Deze worden net zoals de andere kettingen natuurlijk met de hand gemaakt. Er wordt veel tijd en vooral moeite in gestopt, zodat het product wel echt bijzonder is. De Oegandese kettingen worden gemaakt van 100% gerecycled papier en zijn unieke kettingen om in je collectie te hebben. Ze staan mooi op een effen kleur en de Oegandese ketting straalt een bepaalde rust uit. De kralen zijn heel mooi gemaakt en ze hebben allemaal een prachtige neutrale of juist felle kleur.

Zilveren ketting

Naast alle unieke kettingen in ons assortiment hebben we net zoals andere winkels ook zilveren kettingen voor jou verzameld. Onze zilveren kettingen verschillen heel erg van elkaar, we hebben namelijk zilveren kettingen met prachtige dieren hangers, maar we hebben ook subtiele hangers met een mooie edelsteen. Zilveren kettingen zijn er namelijk in allerlei soorten en maten, en voor iedereen moet er een ketting beschikbaar zijn op Madeby.nl. De meest unieke zilveren kettingen die wij hebben worden gemaakt door Natalie Hoogeveen, zij maakt zelf haar bedels en kettingen. De bedels bestaan uit verschillende dieren en edelstenen. Zo maakt zij fantastische stokstaartjes colliers, er zijn meerdere varianten en de colliers die ze maakt zijn zo uniek. Dat is niet het enige dier wat zij goed kan maken, ze maakt ook graag wasberen of juist hele simpele kettingen. Ze heeft namelijk prachtige subtiele kettingen met een geslepen edelsteen. Wij zijn helemaal fan en wij hopen jullie ook.

Diverse kettingen en coliers

Zoals je al hebt gelezen zijn er verschillende kettingen beschikbaar, niet alleen voor jou maar eigenlijk voor iedereen. Zo hebben we naast de Oegandese ketting ook gouden kettingen, leren kettingen en mooi geslepen stenen hangers. Het Made By team wilt ervoor zorgen dat er voor iedereen een speciale unieke ketting beschikbaar is. Daarom proberen wij zo veel mogelijk verschillende kettingen te verzamelen. Op deze manier is er voor jou wat aanwezig, maar ook voor je vrienden, moeder, dochter of zusje. Ons diverse aanbod kan natuurlijk alleen worden gemaakt door onze partners. Je kan dus voor al je wensen bij ons terecht, en als je nog iets mist op onze website, neem dan vooral contact met ons op!

Een greep uit ons assortiment:
  • Oegandese kettingen
  • Zilveren kettingen
  • Gouden kettingen
  • Leren kettingen
  • Kralen kettingen
  • Dreamcatcher ketting
  • Prachtige coliers
Lees verder »