Mandje: 0 items € 0,00

Oorbellen


Elegante oorbellen

De oorbellen die we op Madeby.nl verkopen zijn niet zo maar oorbellen, ze zijn elegant en we hebben oorbellen in vele kleuren. Of je nou op zoek bent naar een oorbel die past bij je fantastische avondjurk of een oorbel die je in de zomer wilt dragen. Wij hebben voor ieder seizoen een bijpassende oorbel. De oorbellen die wij erg leuk vinden zijn de handgemaakte oorbellen met edelstenen. Een oorbel met een edelsteen is namelijk heel klassiek, hetzelfde geldt voor een oorbel met een parel. De klassieke en elegante uitstraling van de oorbel kan heel goed matchen met jouw outfit.

Een greep uit ons assortiment:
  • Dreamcatcher oorbellen
  • Zilveren oorbel met edelsteen
  • Oorbel met parel
  • Aluminium oorhangers
  • Oorhanger met veren

Zilveren oorbellen

Als wij op zoek gaan naar nieuwe partners dan kijken we heel goed naar de kwaliteit van de producten. Wij willen namelijk dat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw aankoop. De oorbellen zijn daar geen uitzondering op. Het liefst zien wij edelmetalen of andere metalen waar veel tijd in is gestoken. Daarom hebben wij van Made By voor jou de beste en mooiste oorbellen verzameld. De meeste oorbellen die wij op onze website hebben staan zijn gemaakt van zilver. Zilveren oorbellen zijn namelijk door iedereen geliefd en ze blijven lang mooi. Daarom hebben wij specifiek gekozen voor de zilveren oorbel. Naast de zilveren oorbellen hebben we natuurlijk ook gouden oorbellen, deze zijn ook erg mooi afgewerkt en passen zeker in jouw collectie. De gouden oorbellen zijn vooral erg mooi in de zomer of in de lente, het kleurt mooi bij een zongebruinde huid.

Handgemaakte oorbellen

Alle oorbellen die op Made By staan worden net zoals alle andere sieraden en cadeaus met de hand gemaakt. Het geeft een oorbel net dat kleine beetje extra persoonlijkheid. Als iemand iets specifiek voor jou heeft gemaakt is dat natuurlijk heel uniek. Het zorgt voor een band met de oorbel en als hij dan gedragen wordt zal degene die hem draagt altijd aan jou denken. Naast dat een handgemaakte oorbel een bepaalde sfeer met zich meebrengt is het ook een uniek item. Oorbellen zijn namelijk heel bepalend voor je outfit, ze geven net dat beetje extra kleur aan je gezicht. Als je mooie oorbellen met edelstenen combineert met een stoer leren jack dan zorgt het voor een unieke uitstraling. Er zijn dus veel opties mogelijk en oorbellen kan je eindeloos blijven combineren. Onze oorbellen passen hoe dan ook ook in jouw collectie.

Lees verder »