Mandje: 0 items € 0,00

Unieke meisjeskleding

Wij van Madeby.nl zijn verliefd op mooie ringen, we vinden het geweldig om unieke ringen te vinden en deze toe te voegen aan ons assortiment. We love them all! Of het nou gouden, zilveren of rosé gouden ringen zijn. Ringen zijn namelijk heel persoonlijk, je geeft iemand pas een ring als je veel om diegene geeft. Kijk maar naar trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen of andere ringen die bijvoorbeeld al lang in de familie zijn. Het zijn unieke sieraden met een emotionele waarde, en het is weer eens wat anders dan een ketting of een armband. Alle ringen die op Madeby.nl staan worden gemaakt door mensen met een passie voor metaalbewerking. In elke ring zit een beetje emotie en gevoel, zodat hij net een beetje anders is dan al die andere ringen. Natuurlijk maakt dat niet alleen de ringen uniek en speciaal, ze worden allemaal met de hand gemaakt en ze zijn daardoor uniek op hun eigen manier. Elke ring zit namelijk net iets anders in elkaar, maar tegelijkertijd lijken ze erg veel op elkaar.

Stapelringen

De stapelringen van Sieraden met een verhaal zijn bij ons erg geliefd, het zijn subtiele ringen met een mooie afwerking. Ze zijn te bestellen in zilver, goud of roségoud. De stapelringen zijn ook erg geliefd door onze klanten, het is namelijk niet zó maar een ring. Het zijn allemaal kleine losse ringen, die op elkaar zijn gestapeld. Het geeft zo’n grappig maar toch elegant effect, dat maakt de ring zo leuk en speciaal. Deze ringen zijn ook van een uitstekende kwaliteit net zoals de andere ringen en sieraden op Madeby.nl. Ze worden gemaakt van edelmetalen met een hoge kwaliteit en alleen het beste is goed genoeg. Jij moet tenslotte zo lang mogelijk plezier hebben van de ringen.

Zilveren ringen

De zilveren ringen van Wim van Geel en Jewelsdeluxe, zijn ook erg mooi en verfijnd. Hier komt heel duidelijk naar voren dat er veel tijd en liefde in de ringen zit. Het zijn hele sierlijke of juist robuuste ringen met een mooie afwerking. Deze zijn ook wat prijziger, omdat deze ringen veel tijd en moeite kosten om te maken.

Onze ringen:
  • Stapelringen
  • Losse stapelringen
  • Above the knuckle ringen
  • Zilveren ringen
  • Ringen met een edelsteen
  • Houten ringen
Lees verder »