Mandje: 0 items € 0,00

Retourneren

Voor de meeste producten geldt dat je 14 dagen de tijd hebt om ons op de hoogte te stellen dat je een product wilt retourneren. Niet alle producten zijn retourneerbaar. Een handig overzicht van producten die niet geretourneerd kunnen worden, vind je onderaan deze pagina.

Een product retourneren
  • Stuur ons een mail via info@madeby.nl met de reden van retour en het ordernummer.
  • Verpak het product en stuur het terug naar de Madeby partner waarvan je het product hebt ontvangen. We bevelen aangetekende verzending aan!
  • Zodra het product door de Madeby partner is ontvangen, zorgen wij dat het bedrag binnen 30 dagen wordt bijgeschreven op je rekening.

Gooi het product alsjeblieft niet weg, ook als het defect of beschadigd is, voordat je ons geïnformeerd hebt dat je het product wilt retourneren en wij hebben aangegeven dat dit geen effect heeft op de terugbetaling waar je (waarschijnlijk) recht op hebt.

Al onze partners houden zich aan ons retourbeleid, waardoor jij met een gerust hart kunt bestellen. Mocht je desondanks nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Uitgesloten van retour

Helaas zijn sommige producten uitgesloten van retour, bijvoorbeeld producten die gepersonaliseerd zijn of speciaal in jouw opdracht gemaakt zijn. Lees daarom ook altijd de eventuele aanvullende retourvoorwaarden die de betreffende partner hanteert. Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor de volgende producten:

  1. die door Madeby en/of partner tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper;
  2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  3. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  4. die snel kunnen bederven of verouderen;
  5. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de partner geen invloed heeft;
  6. voor losse kranten en tijdschriften;
  7. voor audio­ en video­ opnamen en computersoftware waarvan de koper de verzegeling heeft verbroken.