Mandje: 0 items € 0,00

Sieraden met een verhaal

Welkom in mijn webwinkel! Ik maak hippe stapelringen , 
herinneringssieraden, mama sieraden en handgestempelde armbanden & ketingen met persoonlijke tekst. Je hebt de keuze uit geel goud, witgoud, roze goud en zilver. Alle materialen bewerk ik zelf. Ik gebruik een aantal eenvoudige gereedschappen. Dus alles is echt handgemaakt. Elke maat is mogelijk.

Het overzicht in mijn winkel geeft je slechts een indruk van wat ik allemaal voor je kan maken. Als er dus niet bij zit wat je zelf graag wenst, neem dan even contact met me op. Je zult zien: bijna alles is mogelijk. 
Dat geldt ook voor stenen op de ringen. Ik heb veel keuzemogelijkheden, en we kunnen er altijd over overleggen. Topaas, amethist, maansteen, robijn, saffier en citrine zijn veel gevraagd. Maar ik luister graag naar je wensen.

Omdat ik alles op verzoek maak, heb ik geen voorraad. Het duurt daarom altijd ongeveer een week voordat je je ringen of armbanden ontvangt. Houd daar alsjeblieft rekening mee als je bestelt. In speciale gevallen kan het zijn dat ik (met name een bijzondere steen) moet bestellen. Dan zeg ik je eerlijk wanneer het langer dan een week gaat duren.

Ik doe mijn werk met passie en plezier, en ik wil je graag in dat plezier laten delen. Ringen en armbanden zijn een geschenk met een bijzondere waarde. En ik wil er alles aan doen om je elke keer een goed gevoel te geven. Als je een wens hebt, of er iets niet helemaal naar je zin is, mag je dus altijd contact opnemen.

Nadina

Profielfoto Sieradenmeteenverhaal