Mandje: 0 items € 0,00

Something4you

Mijn naam is Esmeralda Tiemeijer geboren op 16-09-1968. Al enkele jaren ben ik als hobby begonnen met verschillende website's op te zetten. Door het doorlinken van bekende website's via mijn site's. 

Van vakantiehuisjes tot aan Speelgoed. Omdat die markt erg concurrerend is, heb ik mij verdiept in woonaccessoires en kleding. 

Sinds 1-7-2014 heb ik mij officiël ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 61022810 met als handelsnaam Something Else 4 You. Dat is een hele stap geweest voor mij. Omdat ik alles leuk vindt aan woonaccessoires of het nu modern, strak of robuust is, geldt dat het zelfde voor kleding je hebt baby, peuter, kleuter, dames en herenkleding winter en zomer. Daarmee had ik een enorme doelgroep wat voor mij erg leuk was, maar heb daarmee teveel op de hals gehaald.

Ik heb daardoor wat producten afgestoten zodat ik me meer kan focussen op een klein assortiment waarbij  de nadruk ligt op duurzaam, exclusief, bijzonder en eenvoud. En dat is op dit moment te bewonderen via mijn officië website www.something4you.nl   en hieruit heb ik mijn passie op een paar producten gelegd om deze via verschillende extra website's, portaals en blogs te promoten. En dat zijn o.a. de producten in mijn winkel op Madeby.nl genaamd www.madeby.nl/something4you, Greenleaf - Ashleigh en burwood en Wenskaartjes de luxe met een geurtje. 

Wenst u meer informatie, stuurt u mij een email. U krijgt binnen 1 dag gelijk een reactie. 

E-mail:    info@something4you.nl

Bedankt dat u mijn producten heeft bewondert. Wilt u op de hoogte gehouden worden dan verneem ik dat ook graag per E-mail.

 

 

Profielfoto Something4you