Mandje: 0 items € 0,00

Tipi speeltenten

De tipi tent

De tipi tent is een hele leuke toevoeging op de speelkamer of slaapkamer van jouw kind. Het brengt een unieke sfeer met zich mee en moedigt kinderen aan om fantasierijk te spelen.

De tipi tenten zijn allemaal gemaakt van 100% ongebleekt katoen, sommige tipi tenten kunnen gepersonaliseerd worden maar je kan er ook voor kiezen om hem zo te laten. Natuurlijk kan je ook zelf de tipi tent versieren met bijvoorbeeld textielverf of stukken stof. Het is jouw tipi tent dus jij mag je fantasie de vrije loop laten gaan.

Soorten tipi tenten

Wij bieden verschillende soorten tipi tenten aan, zo hebben we een grote tipi tent, een medium tipi tent en een normale tipi tent. Elke tipi kan worden gepersonaliseerd, behalve de grote tipi tent, deze is helaas niet personaliseerbaar.
Al onze tipi tenten zijn gemaakt van 100% ongebleekt katoen en kunnen gewassen worden. De medium tipi tent en de normale tipi tent, kunnen worden gepersonaliseerd. Dit kan met een tekst of naam, voor deze teksten zijn verschillende kleuren mogelijk. Bijna alle kleuren zijn mogelijk dus er zit vast wel iets voor jou bij.

Soorten tipi-tenten (zie producten hieronder):

  • Normale tipi tent
  • Normale tipi tent met eigen tekst
  • Normale tipi tent zonder stokken
  • Medium tipi tent
  • Medium tipi tent met eigen tekst
  • Medium tipi tent zonder stokken
  • Grote tipi tent zonder stokken

Waarom een tipi tent?

Een tipi tent geeft net dat extra beetje sfeer in de kamer, het geeft zo’n magische en sprookjesachtige sfeer dat het gelijk de hele kamer meer karakter geeft. Daarnaast is het een erg gezellig plekje, waar je even tot rust kan komen met een boek of een snack. Dus het hoeft niet alleen een speelparadijs voor kinderen te zijn, jij kan er ook even tot rust komen.
Er kunnen namelijk naast kinderen ook volwassenen in de tipi tent, dit hangt natuurlijk wel af van de grote van de tent en de lengte van jouw lichaam. Kijk dus even welke tipi tent bij jou en jouw kind past, en lees hem of haar een keertje voor in de tipi tent.

Moozle

Al onze tipi tenten komen bij het bedrijf Moozle vandaan, zij ontwerpen de tipi tenten daar helemaal zelf en ze fabriceren de tipi tenten op twee locaties, in Amsterdam en in West Wales. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en wordt gerund door een kleine familie.
Moozle maakt al zijn tipi tenten zelf en kiest zorgvuldig uit met welke materialen ze te werk gaan. Ze streven ernaar om de tipi tenten een familie erfstuk te maken, zodat er veel unieke en speciale jeugdherinneringen in gemaakt kunnen worden.
Moozle is al een redelijk succesvol bedrijf en heeft al in meerdere tijdschriften en webblogs gestaan met zijn tipi tenten. Zo stond Moozle al in de Elle Decoration UK en het Junior Magazine.

De leukste tipi tenten voor kinderen bij Made By