Mandje: 0 items € 0,00

Waarom bij ons kopen?

We selecteren de leukste kleine winkeltjes en creatievelingen om via ons hun unieke producten te verkopen. Daar zijn we namelijk gek op. Unieke, persoonlijke en het liefst handgemaakte cadeaus en producten waar je blij van wordt en die je niet zomaar ergens anders tegenkomt. Onze partners ontwerpen en maken alles met liefde en dat zie je ook terug in de kwaliteit en afwerking.

Vind en geef iets unieks

Op Madeby kun je inspiratie opdoen voor jezelf en een geheel eigen stijl creëren. Ook voor een cadeau, slaag je bij ons zeker. Of je nu op zoek bent naar een lief kraamkado, iemand wil bedanken of een een origineel verjaardagscadeau zoekt. Met een cadeau van Madeby laat je zien dat je om iemand geeft en diegene speciaal voor je is.

Stimuleer creatief talent

Bijna alles dat je op onze site koopt, komt direct van de maker en/of ontwerper. Je koopt dan ook direct van onze partners en zij zorgen ook voor de verzending en afhandeling van je bestelling. Door te shoppen op Madeby stimuleer je dus Nederlands creatief talent en ondernemerschap.

We zijn er voor jou

Wat we doen, doen we met veel passie en we vinden het dan ook heel belangrijk dat jij net zo blij bent en blijft van Madeby als wij. We horen graag van je wat je leuk vindt, maar ook wat je niet leuk vindt. Onze klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar en je ontvangt dezelfde dag nog reactie. Vraag ons om hulp of advies door contact met ons op te nemen. We zorgen er altijd voor dat je een passend antwoord ontvangt.