Mandje: 0 items € 0,00

Wim Van Geel Edelsmederij

Wim van Geel Edelsmederij

Ik ontwerp en maak design sieraden van aluminium en edelmetaal. Hoewel aluminium geen edelmetaal is. Is het prettig om te dragen en veroorzaakt geen allergische reacties. Het verkleurd niet. Dit maakt het zeer geschikt om er sieraden mee te maken. Ja, aluminium is een zeer bijzonder metaal.Ik maak ook sieraden van edelmetaal. Hierbij mag u denken aan zilver en goud. Alle sieraden die u bij me in de shop ziet kan ik ook maken in zilver of goud.

Aluminium sieraden

Aluminium is een zilver grijs metaal. Aluminium is licht van gewicht. En uiterst geschikt om er sieraden van te maken. Een van de bijzondere eigenschappen van Aluminium sieraden is dat ze niet oxideren, dus ook niet verkleuren tijdens het dragen. Dit is een eigenschap dat aluminium deelt met de edelmetalen zoals Goud, Zilver en Platina.

Daarnaast is zijn aluminium sieraden volgens een galvanische proces te kleuren. De meest prachtige heldere kleuren kunnen hiermee bereikt worden. Op dit moment heb ik nog geen geanodiseerd/gekleurd sieraden van aluminium in mijn collectie. Maar hoop binnenkort het wel aan te kunnen bieden.

Zilver

De edelmetalen waar ik sieraden van mee maak zijn; Zilver, Goud en Platina. Veelal gecombineerd met edelstenen, en parels. Mijn ontwerpen zijn veelal exclusief met uniek design.
De stijl van mijn ontwerpen is strak design. Met soms een uitschiter naar

Uiteraard kunt u ook een sieraad op aanvraag laten maken. Zoals bijvoorbeeld een sieraad met een bepaalde kleur edelsteen. Of bijpassend bij uw andere sieraden.
Heeft u sieraden van goud die u niet draagt ? Dit kan ik gebruiken om in uw nieuwe sieraad te verwerken. Dit scheelt enorm in de kosten.

Profielfoto Wim Van Geel Edelsmederij

Bekijk alle cadeaus van Wim Van Geel Edelsmederij »