Mandje: 0 items € 0,00

Worldathome

 

worldathome  is een nieuw label met mooie cadeaus voor speciale momenten en voor bijzondere mensen. De collectie van worldathome bestaat uit mooie unieke vaak handgemaakte producten van over de hele wereld. Uiteenlopend van keramieken bekers, kaarsenhouders, manden, kussens, tassen tot sloffen.

Wij zoeken zelf de mooiste spullen ter plekke bij de ambachtslieden en fabrikanten uit. Zo ben jij er van verzekerd dat je een absoluut uniek cadeau in handen hebt.

Zoek je een bijzonder, mooi en uniek cadeau voor een bijzonder iemand, of gewoon voor jezelf!: van harte welkom bij worldathome. Cadeaus van worldathome zijn een feestje om te geven én om te krijgen. Op zoek naar een apart cadeau voor een verjaardag, een bruiloft, een geboorte, het behalen van een diploma? Of juist dat unieke cadeau voor Valentijn, Sint of Kerst? Bij worldathome vind je het.

Om het nog leuker te maken word je aankoop door worldathome als een kant en klaar cadeau verzonden. Ready to give! Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om iemand anders een plezier mee te doen :)

Profielfoto Worldathome

Bekijk alle cadeaus van Worldathome »